Спадщина професора Владислава Федоренка як підґрунтя розвитку судово-експертної діяльності у сфері інтелектуальної власності в умовах цифрової трансформації - Верьовкін, Валентин (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Сфера інтелектуальної власності зазнає змін у цифрову добу, що зумовлює нові ви-клики для судових експертиз. Спадщина професора Владислава Федоренка забезпе-чує методологічне підґрунтя для розвитку експертиз, зокрема в умовах е-аудиту та цифрових злочинів.
Keywords: судова експертиза; інтелектуальна власність; цифрова трансформація; е-аудит; SAF-T UA; XML-документи; військові експертизи; методики; Владислав Федоренко