Досвід північноамериканських фахівців щодо досліджень фотографічних творів як об’єктів авторського права - І. О.Струк; М. М. Калініченко; Ю. С. Харабуга (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто деякі з провідних аналітичних практик, що застосовуються північноамериканськими фахівцями в процесі дослідження фактів використання та відтворення шляхом перероблення фотографічних творів як об’єктів інтелектуальної власності (на матеріалах резонансної судової справи «Шепард Фейрі проти Ассошіейтид Прес» 2008 р.).
Keywords: авторське право; відтворення; використання; перероблення; фотографічний твір