Судово-технічна експертиза документів у системі доказування адміністративних справ: сучасні методи та практичні аспекти - Білінський, Маркіян (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Судово-технічна експертиза документів в адміністративних справах забезпечує об’єктивне встановлення автентичності, змін та способу виготовлення документів із застосуванням сучасних оптичних, спектральних і цифрових методів.
Forensic Technical Examination of Documents in Administrative Cases: Modern Methods and Practical Aspects
Keywords: судово-технічна експертиза документів; адміністративні справи; доказування; ІЧ-випромінювання; УФ-випромінювання; спектральний аналіз; цифрові технології