Особливості судово-експертного дослідження перевищень нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин - В. В. Сабадаш (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2016)
Розглянуто методичні підходи до проведення судової інженерно-екологічної експертизи при дослідженні перевищень нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин зі стаціонарних джерел на підприємстві для підтвердження факту правильності їх характеристик і вихідних даних, прийнятих для розрахунку розмірів (величини) відшкодування збитків, заподіяних державі.
Keywords: судова інженерно-екологічна експертиза; природоохоронне законодавство; граничнодопустимі викиди; забруднюючі речовини; відшкодування збитків