Використання спеціальних знань під час розслідування воєнних злочинів - Затенацький, Дмитро (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Приділено увагу дослідженню основних видів допомоги спеціаліста під час проведення слідчих (розшукових) дій. Розглянуто особливості використання спеціальних знань під час розслідування воєнних злочинів.
Keywords: спеціальні знання; форми використання спеціальних знань; спеціаліст