До питання проблемних аспектів лінгвістичного аналізу публіцистично-конфесійного дискурсу в експертній практиці - Науменко, Сергій; Кумеда, Олена; Сидоренко, Ольга (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Порушено питання методологічних труднощів аналізу мовного матеріалу на предмет визначення лінгвальних ознак розпалювання релігійної ворожнечі й ненависті.
Keywords: висловлювання; релігійний; лінгвальний маркер; семантика