Перспективи запровадження технологій штучного інтелекту у судовотоварознавчі дослідження - Шурдук, Інна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто перспективні напрями застосування технологій штучного інтелекту під час прове-дення судових товарознавчих досліджень. Указано можливі напрями їх запровадження у практич-ну діяльність експерта-товарознавця та обгрунтовано доцільність їх застосування.
Keywords: цифровізація; штучний інтелект; судово-експертна діяльність; товарознавче дослідження; ідентифікація