До питання державного регулювання судової експертизи в Україні - Ярослав, Юрій; Голубенко, Олег (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Проаналізовано засади державного регулювання судової експертизи в Україні та за кордоном стосовно їх реформування. Висвітлено основні проблеми та шляхи їх розв’язання.
Keywords: судова експертиза; державне регулювання судової експертизи