Особливості розвитку судово-експертної діяльності в Україні на сучасному етапі - Корж, Костянтин (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Проаналізовано помітні досягнення у сфері судової експертизи, зокрема, зростання ефективності експертних досліджень завдяки впровадженню інноваційних мето-дик, технічному оновленню обладнання та активній підготовці кадрів. Наголошено, що попри складну безпекову ситуацію галузь судово-експертної діяльності в Україні демонструє позитивну динаміку.
Keywords: судова експертиза; стандартизація експертних процедур; інноваційні методики; цифровізація; міжнародна співпраця