Міждисциплінарні аспекти довіри та обману в криміналістиці та судовій експертизі - Афанасенко, Світлана (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Розглянуто психологічні механізми довіри та обману як виклик для судової експертизи й криміналісти ки. Показано вплив їх на достовірність доказів та перспективи інтеграції психології комунікації в су дово-експертну практику.
Keywords: довіра; обман; судова експертиза; криміналістика; віктимізація