Огляд місця надзвичайних подій у гірничих виробках підземних підприємств під час проведення слідчих дій - Крупка, Ярослав (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто процес огляду місця події під час розслідування аварій, нещасних випадків, порушень правил техніки безпеки в гірничих виробках. Проаналізовано роль експерта в наданні експертного вис-новку на підставі даних, отриманих від слідчого.
Keywords: аварія; подія; нещасний випадок; місце події; гірнича промисловість; гірничотехнічна експертиза; правила безпеки