Перспективи розвитку діджиталізації в судовій експертизі - Хамініч, Світлана (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто роль діджиталізації в судовій експертизі в сучасному гло-балізованому світі. Виокремлено труднощі, пов’язані з оцінкою резуль-татів експертизи в межах судового процесу. Акцентовано увагу на перспективах, пов’язаних із діджиталізацією суспільства та розвит-ку цифрового середовища в сучасному світі.
Keywords: діджиталізація; судова експертиза; експерти; цифрове середовище; правосуддя