Застосування штучного інтелекту під час дослідження технічного стану рухомого складу в cудовій залізнично-транспортній експертизі - Батіг, Андрій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Розглянуто застосування технологій штучного інтелекту, зокрема машинного навчання та комп’ю терного зору, для дослідження технічного стану рухомого складу в залізнично-транспортній експер тизі.
Keywords: штучний інтелект; рухомий склад; технічний стан; машинне навчання