Судовоекономічна експертиза облікових документів підприємств, які знаходяться в зоні бойових дій - Тимкович, Петро (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Досліджено питання щодо документування підприємствами, установами, організаціями в бух-галтерському обліку майна, розташованого в зоні бойових дій або на тимчасово окупованих територіях України.
Keywords: інвентаризація; судовоекономічна експертиза; зона бойових дій; тимчасово окуповані території