Використання інформаційних технологій в підготовці судових експертів - Кожевніков, Валерій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Висвітлено можливості використання інформаційних технологій для підготовки та підвищення кваліфікації судових експертів. Запропоновано види та форми дистанційного навчання, зазначено не-доліки централізованої та самостійної підготовки судових експертів. Визначено переваги навчання з використанням інформаційних технологій для підготовки судових експертів.
Keywords: судовий експерт; експертна спеціальність; підготовка експертів; вебінар