Проблемні аспекти визначення орієнтовної вартості безпілотних літальних апаратів українського походження в умовах відсутності уніфікованого методичного підходу - Мартосенко, Марина; Шурдук, Інна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Досліджено проблемні аспекти визначення орієнтовної (очікуваної) вартості безпілотних літальних апаратів українського походження в умовах відсутності уніфікованого методичного підходу.
Keywords: безпілотний літальний апарат; орієнтовна (очікувана) вартість; товарознавча екс пертиза; класифікація; методичний підхід