Передумови створення суб’єктів судово-експертної діяльності в системі Міністерства оборони України - Котляренко, Олександр (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Проведено аналіз передумов створення Експертної служби в системі Міністерства оборони України.
Keywords: збройна агресія; військова експертиза; забезпечення національної безпеки і оборони; Збройні сили України