Експертне дослідження наслідків застосування ракетної та артилерійської зброї - Кульчицький, Андрій; Висікан, Олександр (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Сформульовано особливості задач, які розв’язуються під час проведення експертиз ракетної та артилерійської зброї. Запропоновано алгоритм визначення дії уражаючих факторів при вибуху арти-лерійських боєприпасів.
Keywords: експертиза; артилерійська зброя; ракетна зброя; дія уражаючих факторів