Сутність, структура та цілі використання спеціальних знань у судочинстві - М. Г. Щербаковський (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто характеристики спеціальних знань. Показано, що знання є відомостями з різних галузей діяльності, крім права, спеціальними іменуються тільки в судочинстві, набуваються в процесі навчання й практичного досвіду, використовуються на основі умінь і навичок у процесуальній і непроцесуальній формах із метою отримання доказової та орієнтуючої інформації.
Keywords: спеціальні знання; судочинство; правові знання; форми й цілі використання спеціальних знань