Судово-економічна експертиза: виплата заробітної плати в умовах воєнного стану - Нічік, Наталя (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто загальні поняття судово-економічної експертизи щодо розрахунків з працівниками із заробітної плати та її виплати в умовах воєнного стану.
Keywords: заробітна плата; строки та періодичність; воєнний стан