До питання незалежності судового експерта в системі принципів судово-експертної діяльності - Алєксєйчук, Вікторія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто проблемні питання забезпечення незалежності судового експерта та дотриман-ня інших принципів судово-експертної діяльності в експертній практиці. Запропоновано шляхи по-силення гарантій незалежності судового експерта.
Keywords: незалежність судового експерта; гарантії незалежності судового експерта; судово-експертна діяльність; принципи судово-експертної діяльності