Моделювання події злочину під час допиту свідків - І. А. Колеснікова (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2016)
Досліджено процес моделювання події злочину під час допиту свідків. Розглянуто особливості відтворення події злочину свідком та сприйняття її слідчим під час допиту. Обґрунтовано, що результат моделювання події злочину залежить від кожного учасника слідчої (розшукової) дії.
Keywords: криміналістична тактика; моделювання події злочин; допит свідків; процес формування показань свідків