Сучасні методи дослідження руйнування шин - Омельченко, Євген (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто випадок з експертної практики експертного дослідження за спеціальностями 10.3 «До-слідження деталей ТЗ» та 10.4 «Транспортно-трасологічні дослідження» пошкодженого автомобіль-ного колеса з місця ДТП, за результатами якого зроблено висновок про причину дорожньо-транспорт-ної пригоди з тяжкими наслідками.
Keywords: відрив протектора з фрагментами шини; відшарування; протекторна частина; дефекти шин