Аналітичне визначення критеріїв безпеки руху на залізничному транспорті - А. В. Батіг (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Виконано перевірку умов стійкості від сходу з рейок рухомого складу за прийнятими нормами для вагона моделі 11-286. Наведено основні недоліки використаного методу розрахунку та способи його вдосконалення.
Keywords: схід з рейок рухомого складу; катастрофа; аварія; безпека руху; стійкість від сходу з рейок