Особливості встановлення вартості рослин певних видів при проведенні судово-товарознавчих експертиз - О. С. Оболєнцева-Красивська (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто особливості оцінювання зрізаних квітів, горщикових рослин, розсади квітниково-декоративної продукції та саджанців при проведенні судово-товарознавчих експертиз і експертних досліджень.
Keywords: судово-товарознавча експертиза; установлення вартості рослин певних видів; класифікація рослин; визначення сорту; вимоги ДСТУ