Особливості комп’ютерно-технічного дослідження інформації в пам’яті sim, usim та r-uim-карт - Ю. С. Харабуга (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Наведено теоретичну та практичну інформацію про особливості дослідження вмісту елементарних файлів SIM, USIM і R-UIM-карт, відомості про які відсутні в чинній редакції методики 10.9.10 «Методика комп’ютерно-технічного дослідження інформації в пам’яті SIM-карток».
Keywords: комп’ютерно-технічні дослідження; інформація; елементарний файл; R-UIM; SIM; USIM-карти