Проблемні аспекти щодо вирішення питань при проведенні судових економічних експертиз документів фінансово-кредитних операцій - П. О. Івахненко (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2015)
Виходячи з експертної практики, розглянуто основні питання, що ставляться на вирішення експертизи документів фінансово-кредитних операцій. Наведено пропозиції щодо змін у науково-методичних рекомендаціях з питань підготовки та призначення судових експертиз і експертних досліджень.
Keywords: фінансово-кредитні операції; кредитування; сукупна вартість кредиту; реальна відсоткова ставка; змінювана відсоткова ставка; вартість кредитних ресурсів