Класифікація судових економічних експертиз на сучасному етапі розвитку судової експертизи - О. В. Аніщенко; О. В. Хомутенко (My University, 2018)
Розглянуто питання класифікації судових економічних експертиз на сучасному етапі розвитку судової експертизи. Запропоновано підходи щодо вдосконалення класифікації судових економічних експертиз шляхом включення до складу класифікаційних одиниць нижчого рівня атестованих експертних методик, що забезпечить саморозвиток такої класифікаційної моделі.
Keywords: класифікація; вид судової експертизи; судова економічна експертиза; класифікаційні ознаки судової економічної експертизи; експертне завдання; предмет судової економічної експертизи