Участь спеціаліста при плануванні розслідування злочину - В. О. Яремчук (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто особливості залучення спеціаліста до планування розслідування злочину. Запропоновано форми допомоги спеціаліста при організації проведення слідчих (розшукових) дій. Визначено форми допомоги спеціаліста при плануванні окремих негласних слідчих (розшукових) дій.
Keywords: організація та планування розслідування злочину; спеціаліст; спеціальні знання; слідчі (розшукові) дії; негласні слідчі (розшукові) дії