Перевірка анонімності в мережі «Інтернет» - Єрмоленко, Максим (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розглянуто методи перевірки рівня анонімності користувача, проведено аналіз засобів забезпечення анонімності (VPN, Tor, проксі тощо). Тези містять приклади з практики та сучасні тенденції розвитку цієї сфери.
Keywords: VPN сервіси; мережа Tor; проксі-сервери