Дисциплінарна відповідальність судових експертів як засіб забезпечення якості судово-експертної діяльності в Україні - Алєксєйчук, Вікторія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
З урахуванням змін законодавства та практики дисциплінарного провадження щодо судових екс-пертів розглянуто сутність спеціальної дисциплінарної відповідальності судового експерта, визначе-но межі, мету і завдання вказаного виду провадження.
Keywords: дисциплінарна відповідальність судового експерта; дисциплінарний проступок судового експерта; дисциплінарне провадження щодо судового експерта