Штучний інтелект і прийняття тактичних рішень - Булулуков, Олег (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто використання штучного інтелекту при прийнятті тактичних рішень. Зазначено, що штучний інтелект у таких випадках дасть змогу уникнути впливу суб’єктивного чинника на аналізування та оброблення інформації.
Keywords: тактичне рішення; штучний інтелект; кримінальне провадження