Експертний огляд місця пожежі на деокупованих територіях та об’єктах, які постраждали внаслідок бойових дій - Гусейнов, Руслан; Шебалков, Ігор (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто особливості проведення експертного огляду місця пожежі, що пов’язаний із ризиком для життя та здоров’я судових експертів на натурних дослідженнях на деокупованих територі-ях та об’єктах, які постраждали внаслідок бойових дій.
Keywords: 3D-сканер; квадрокоптер; огляд місця пожежі; пожежно-технічна експертиза; судовий експерт