Можливості судової дактилоскопічної експертизи в розкритті злочинів - М. І. Бобро (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2021)
У публікації висвітлено роль у розсліду-ванні кримінальних проваджень судової дактилоскопічної експертизи, особливості її проведення, функціонування дактилоскопічних обліків та їх значення в розкритті зло-чинів.
Keywords: судова експертиза; дактилоскопія; дослідження; дактилоскопічний облік; ідентифікація