Використання поліграфа у кримінальному судочинстві: правові та етичні аспекти - Катрич, Вікторія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Висвітлено місце досліджень із застосуванням поліграфа в кримінальному судо-чинстві. Проаналізовано нормативно-правову базу, окреслено підходи Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду до допустимості та оцінки висновків, розкрито етичні вимоги.
Keywords: поліграф; судово-психологічна експертиза; допустимість доказів; етика доказування; інформована згода