Сучасні тенденції розвитку судової експертизи - Афанасенко, Світлана (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розглянуто сучасні тенденції розвитку судової експертизи, особливості виявлення та оцінки об’єкта експертизи за допомогою математичного методу, проблема-тику з виявлення уповноваженими органами порушень для досягнення мети й при-тягнення винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством. Проана-лізовано математичний метод у судовій експертизі, наголошено на необхідності подальших досліджень для визначення належного підходу для обмеження обсягу під-робок та їх швидшого виявлення за наявності матеріальної бази та законодавчої обумовленості.
Keywords: математичний метод; експертиза; комп’ютеризація криміна лістики