Деякі аспекти проведення судово-товарознавчої експертизи під час розслідування таємного викрадення чужого майна - Гайдар, Ольга (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто підстави проведення та об’єкти судово-товарознавчих експертиз під час розслідуван-ня крадіжок. Проаналізовано судову практику із залученням експертів, які не є працівниками держав-них установ. Окреслено відшкодування процесуальних витрат.
Keywords: експертиза; крадіжка; експерт; процесуальні витрати