Правові аспекти застосування цифрових доказів у кримінальному процесі - Шульга, Валерія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто основні правові аспекти, пов’язані із застосуванням циф-рових доказів: правовий статус, допустимість, збереження та ав-тентичність цифрових даних.
Keywords: цифрові докази; кримінальний процес; допустимість доказів; автентичність; збереження доказів; право на приватність; справедливий судовий розгляд; правове регулювання