Актуальні питання призначення та виконання судових експертиз - Ситник, Сергій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Судовий експерт як учасник судочинства посідає важливе місце в процесі дослі-дження доказів та прийняття рішень. Проте його діяльність може бути пов’язана з низкою проблемних аспектів, які потребують розв’язання для забезпечення ефек-тивності та справедливості судового процесу. Зокрема, важливою є організація взаємодії між суб’єктами судово-експертної діяльності та вдосконалення роботи судових експертів.
Keywords: судовий експерт; висновок судового експерта