Криміналістичне забезпечення розслідування злочинів попередніх років: сучасний погляд на стару проблему - О. В. Александренко (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2021)
Статтю присвячено одній з актуальних проблем криміналістики — розкриттю та розслідуванню нерозкритих злочинів попередніх років. На основі аналізу слідчої практики, думок науковців і практиків виявлено проблемні питання цієї діяльності та запропоновано шляхи їх вирішення. Зазначено, що проблема розкриття та розслідування злочинів попередніх років має комплексний характер. 7 Панельна дискусія № 1 «Проблеми криміналістики та нормативно-правового регулювання сфери експертного забезпечення правосуддя»
Keywords: нерозкриті злочини попередніх років; розслідування; криміналістичне забезпечення