Окремі питання методики розслідування квартирних крадіжок, учинених організованими злочинними угрупуваннями - Паламарчук, Олексій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розслідування квартирних крадіжок, учинених організованими злочинними угрупу-ваннями, має свої особливості, які полягають у плануванні, висуванні версій, такти-ці оперативно-розшукових заходів, слідчих (розшукових) дій, взаємодії оперативних і слідчих підрозділів, а також в організації слідчо-оперативних груп.
Keywords: методика розслідування; кримінальне правопорушення; організоване злочинне угрупування; крадіжка з квартир