Електронні документи як об’єкти дослідження в межах компетенції судового експерта-економіста - Шепітко, Тетяна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розглянуто використання електронних документів як об’єктів дослідження судової економічної експертизи, їх проблеми та перспективи використання, нормативне врегулювання норм законодавства.
Keywords: судовий експерт; економічна експертиза; електронні документи; електронний цифровий підпис; об’єкти дослідження