Судова лінгвістична експертиза мовлення в умовах воєнного стану - Дідушок, Наталія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто основні, актуальні від початку збройної агресії рф проти України, завдання судової лінгвістичної експертизи мовлення. Зроблено огляд статей Кримінального кодексу України, за якими її призначають.