Деякі особливості визначення вартості виробів із декоративного каміння як об’єктів судової товарознавчої експертизи - В. М. Губарева (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Зазначено перелік вихідних даних, необхідних для проведення товарознавчих експертиз щодо виробів із декоративного каміння. Розглянуто певні особливості визначення вартості таких товарів для ввезення на митну територію України та їх ринкової вартості.
Keywords: судово-товарознавча експертиза; сировина; гемологічна експертиза; садово-паркова скульптура; декоративне каміння