Повторна травматизація дітей у судово-слідчому процесі: психологічні ризики та шляхи мінімізації - Власова, Анна; Онацька, Валерія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розглянуто проблему повторної травматизації дітей у судово-слідчому процесі та роль судового психолога у мінімізації шкоди, окреслено психологічні ризики численних слідчих дій за участю неповнолітніх і сучасні шляхи їх мінімізації з урахуванням між-народних стандартів.
Keywords: повторна травматизація; неповнолітні; судовий експерт-психолог; судово-слідчий процес