Особливості дослідження кодеїну в комбінованих лікарських засобах - Вергун, Тетяна; Гуржій, Ольга (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто можливості проведення порівняльного дослідження лікарських засобів, що містять підконтрольну речовину — кодеїн. Виконано підбір екстрагента та умов рідинної екстракції. Отри-мані результати можуть бути рекомендовані для впровадження в експертну практику.
Keywords: кодеїн; таблетка; лікарські засоби; екстракція; хроматографія