Особливості проведення багатооб’єктних судово-почеркознавчих експертиз - С. Ф. Брюхань; Н. В. Сиротенко (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто специфіку багатооб’єктної судово-почеркознавчої експертизи та особливості її окремої стадії – попереднього дослідження. Наведена послідовність етапів дослідження може бути одним із видів гарантії повного й усебічного об’єктивного проведення дослідження значної кількості об’єктів, слугувати підґрунтям для прийняття правильного експертного рішення.
Keywords: багатооб’єктна експертиза; алгоритм вирішення завдання; стадія дослідження