Специфіка криміналістичних методів, засобів і прийомів застосування спеціальних знань при розслідуванні злочинів, пов’язаних із терориз- мом - Юнку, Інна; Факторович, Вадим (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто криміналістичні методи, засоби та прийоми, які використовують під час розслідування злочинів, пов’язаних із тероризмом. Визначено сутність кожного з методів та його значення для розслідування злочинів, пов’язаних із тероризмом.
Keywords: метод; прийом; тероризм; спеціальні знання