Специфіка проведення судових експертиз на територіях, де ведуться (велися) бойові дії - Груздова, Валерія; Колошко, Ювіта (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Досліджено специфіку проведення судових експертиз в умовах дії воєнного стану, висвітлено роль сучасних технологій у підтримці судових експертів у розслідуванні злочинів під час воєнного стану, проаналізовано перспективи розвитку судової експертизи та важливість доказової бази з криміналістики для моніторингу ситуації на передових ділянках.
Keywords: судова експертиза; збереження доказів; тимчасово окуповані території; моніторинг