Проблемні питання, що виникають під час дослідження шкідливого програмного забезпечення - Тарасенко, Євгеній (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто методи, які застосовують під час дослідження шкідливого програм-ного забезпечення, та проблемні питання, що виникають під час таких дослі-джень.
Keywords: шкідливе програмне забезпечення (ШПЗ); вірус; аналіз; пісочниця